Klik hier en doe mee! Het is verboden meer dan 3 slokjes van je biertje te nemen terwijl je staat. Het is voor kinderen verboden om gekke en opvallende kapsels te hebben. Het bedrijfsleven is bereid gemiddeld genomen bijna 3 procent extra loonsverhoging te betalen. Weg met de bloempotjes dus! Volgens de wet mag je geen kaas uit Limburg verkopen op zondag. Denken ze echt dat alle winkels de kaas op zondag uit de schappen

Demi massage amstelveen sex op hooizolder

halen? Dus mocht je dat nou nét van plan zijn, helaas! Koeien zijn heilig in Texas! Iemand anders zijn koe melken is verboden.

De douane Rotterdam wordt opnieuw geteisterd door een groot corruptieschandaal. Het klimaatakkoord is een financiële gatenkaas. Vreemde wetten in Texas, wie weet win jij deze week wel die vette reis naar Major Lazer in Texas! Tja, dit soort wetten mogen natuurlijk niét ontbreken! Je bent vast niet de enige die deze wet gaat overtreden. Je oog verkopen in Texas is verboden. Je mag in Texas niet zonder ruitenwissers rijden, maar wél zonder voorruit! Daardoor zal het Centraal Planbureau (CPB) niet kunnen berekenen hoeveel lasten de burgers op hun nek gaan krijgen.
Gratis sex nummers chat cam nl

Check de line-up, tom 72 uur blind door het leven. Er zouden drie douaniers zijn opgepakt. Veel kosten zijn ongedekt of verborgen en onduidelijk is wie ervoor opdraait. Maar voor we jou daar heen sturen, delen we een paar hele vreemde wetten met je, waar je vast nog niet van op de hoogte was! Mocht je na het concert zó veel honger hebben, duik geen afvalcontainer in mocht je dat net van plan zijn! Wil jij die trip naar Major Lazer in Texas winnen? Het is in Texas verboden om scheten te laten in de lift! Dit is de line-up van de slam! Iemand zijn afval eten is verboden. Ik benijd, klein huis, maar gooi er eens een bal doorheen.